lacrosse

EC2016: A bajnokság helyszínén járt az ELF vezetése

2016. január 16. - lacrosseteamhungary

 

Végigjárta a 2016-os Lacrosse Európa-bajnokság helyszíneit az Európai Lacrosse Szövetség (ELF) vezetése. Az elnök Steph Migchelsen, férfi alelnök Scott Neiss, női alelnök Illyés Anikó, illetve a szövetség titkára Jan Van Cauwenberge. A delegációt a magyar szervezők részéről Dániel Zsolt és Urbán Dávid fogadták.

Az ELF-vezetők látogatásásának célja a helyszín adottságainak felmérése volt. Vizsgálták a logisztikai lehetőségeket, pályák minősége és környezetét, illetve megtekintették a szállásokat. Egyeztettek a biztonsági szempontokról, a csapatok fogadásának menetéről, illetve a csapatok számára biztosítandó különböző egészségügyi szolgáltatásokról. A szervezőkkel közösen átbeszélték a nyitó- és a záróceremóniát, a pályák közötti meccsek elosztását, és megegyeztek a meccsnaptár és időrend elkészítéséről.

Az ELF képviselői mindent kiválónak találtak, elégedettek a szervezők korai felkészülésével, és a helyszíni adottságokkal is. Külön kiemelték, hogy a szállás és a pályák között nem kell buszozniuk a csapatoknak, itt szinte minden gyaloglásnyi távolságra van egymástól.

Ez a helyszín, felülről:

A bejegyzés trackback címe:

https://lacrosse.blog.hu/api/trackback/id/tr788277564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása